Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
7 foto Hodnocení 4× Chyby při přípravě bramborových knedlíků: Příliš řídké těsto i rozvařené knedlíky
Z jaké mouky udělat bramborové knedlíky? Takto zajistíte, aby nebyly příliš tuhé, ale naopak krásně nadýchané a vláčné
Retro okénko: Pudinkový prášek stával kdysi jen 40 haléřů. Ve stejné továrně se vyráběla i populární sladkost mejdlíčka
Hodnocení 277× Čím nahradit ztužovač šlehačky? Potřebujete pouze dvě suroviny, které nejspíš máte doma
Hitem internetu je pečené česnekové máslo. Skvěle dochutí bagety nebo těstoviny a jeho příprava je snadná
4 foto Domácí Granko stojí oproti kupovanému méně než polovinu. Kakao s příchutí skořice nebo vanilky budou děti milovat
Nechcete si zašpinit kuchařku při vaření? Použijte potravinářskou fólii nebo si udělejte kopie, které si přilepíte na linku