Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Čatní: Nekonečně variabilní záchrana při nadúrodě zeleniny či ovoce se hodí k masu i sýrům a takhle snadno se dělá
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
7 foto Hodnocení 22× Chutney neboli čatní: Indická omáčka skvěle doplní masová i zeleninová jídla
4 foto Hodnocení 10× Desatero rad na téma indické čatní: Pikantní zeleninová omáčka chutná výborně
Jablečné čatní: Do pikantní indické omáčky z českých jablek patří cibule, typickou chuť dodá kombinace chilli a skořice
Hodnocení 3× Švestky ve slané kuchyni: Vyzkoušejte maso plněné švestkami nebo omáčku, která se výtečně hodí při grilování
16 foto Je fajn dát surovinám u nás na Moravě i druhou šanci, říká výrobce slaninády, česnekových štanglí, nebo čatní ze zelených mandlí
Recept na skvělý rajčatový džem: Provoněný skořicí a hřebíčkem a dochucený špetkou pepře chutná fantasticky
Čatní z angreštu je jemně pikantní a lehce aromatické. S cibulí a hořčičným semínkem báječně ladí k sýrům
Hodnocení 52× Jak připravit čatní, hustou indickou omáčku. Naučíme vás ji ze zeleniny, ovoce, dochucovadel a koření
Hodnocení 14× Letní jablka: Dozrávají uprostřed léta a jsou typická lahodnou nakyslou chutí a krátkou trvanlivostí
Meruňkové čatní: Kombinace meruněk s jablky a octem vytvoří jemnou sladkokyselou chuť, tu pikantní dodá závor a chilli
Sezona letních jablek je tady. Tohle je 5 nejlepších způsobů, jak je zpracovat. Připravte z nich pikantní čatní nebo jablečný ocet
Slupky z cibule do koše nepatří. Využijete je jako koření, uplatní se ve vývaru a vylepší i vařenou rýži
Pivní trendy roku 2023: V Česku roste obliba nealkoholických zlatavých moků a bodují i ovocné varianty a speciály
Makovo-tvarohová bábovka: Vynikající vláčný a nadýchaný moučník je jednoduchý, lepší konzistenci zajišťuje jedna ingredience