Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
9 foto Hodnocení 8× Jak dlouho vydrží čerstvé hrušky? Záleží na odrůdě i správnosti jejich skladování
7 foto Hodnocení 4× Jak oživit ovadlý křen? Známe triky pro návrat pevnosti a chuti během krátké doby
7 foto Hodnocení 6× Jak a podle čeho vybírat maso v obchodě? Několik rad, na co se při nákupu zaměřit
5 foto Hodnocení 3× Chyby při tvoření studeného pohoštění: Dbejte na kvalitu a čerstvost surovin
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky