Luxusní tvarohové knedlíky s jahodami podle J. Maršálka: Důležitý je výběr mouky i sladkost ovoce, připomíná slavný cukrář
Voňavý smrkový sirup léčí různé neduhy, ale báječný je i do osvěžující limonády. Stačí dvě ingredience a příprava je snadná
Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
9 foto Hodnocení 2× Jak dlouho vydrží čerstvé hrušky? Záleží na odrůdě i správnosti jejich skladování
7 foto Hodnocení 3× Jak oživit ovadlý křen? Známe triky pro návrat pevnosti a chuti během krátké doby
7 foto Hodnocení 6× Jak a podle čeho vybírat maso v obchodě? Několik rad, na co se při nákupu zaměřit
5 foto Hodnocení 3× Chyby při tvoření studeného pohoštění: Dbejte na kvalitu a čerstvost surovin
Kuchařem roku je Lukáš Čížek z Vrchlabí. Nejlepší cukrářkou se stala Anna Marvanová. Porotu okouzlila tímhle dezertem!