Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
7 foto Hodnocení 29× Jak udělat hodně tmavý guláš? S vínem či protlakem se vyhnete nevýraznému pokrmu
6 foto Hodnocení 1× Jak okořenit svařené víno? K lahodné vůni svařáku postačí základní koření a citrusy
Tinto de verano: Španělská variace na víno s colou je letošním letním hitem, který si zamilujete taky
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně
Video Hodnocení 10× Dokonalý svařák připravíte snadno a rychle. Jak na to? Zkuste náš videonávod
Jak připravit nejlepší svařené víno? Kromě kvalitního vína nesmí chybět plátek citronu a správná směs voňavého koření
Tajemství té nejlepší šípkové omáčky: Šípkové pyré s malým obsahem cukru, kořenová zelenina a vhodné víno
6 foto Hodnocení 2× Jak svařit červené víno: Tradiční svařák nesmí nikdy vřít, víno jen zahříváme
Jak nahradit víno při vaření? Nejlepší je použít vinný ocet nebo ovocný džus, výraznou chuť zajistí i worcesterská omáčka
Jak na dokonalá dušená vepřová líčka: Chutí se vyrovnají těm telecím a nejlepší jsou na víně s kořenovou zeleninou
Hodnocení 16× Jak se připravuje tmavé maso a zvěřina na červeném víně. Jaké zvolit víno a jak maso podlévat?
Perníková omáčka: Bohatá chuť a vůně koření skvěle ladí s masem, uzeninami i dezerty, důležitý pro její přípravu je ten správný perník
Video Jak na kapří vnitřnosti? Jikry a mlíčí můžete nakládat i smažit, rybář Lacina ve videu prozrazuje své tipy
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili
Největší hvězda němého filmu Rudolph Valentino: Místo dívek snil o špagetách, ke kterým připravoval omáčku z rajčat a ančoviček