Jak připravit křupavé výpečky: Záleží na správném výběru masa i způsobu pečení. Správný postup zaručí luxusní výsledek
Nejjednodušší dýňová polévka potěší zářivou barvou, vůní zázvoru a plnou chutí. Dobře zasytí a hotová je raz dva
Ochutnejte Asii, Paťovu fantazii: Recept na tuhle bůčkovou bagetu v asijském stylu chválil i Jan Punčochář
7 foto Hodnocení 29× Jak udělat hodně tmavý guláš? S vínem či protlakem se vyhnete nevýraznému pokrmu
6 foto Hodnocení 1× Jak okořenit svařené víno? K lahodné vůni svařáku postačí základní koření a citrusy
Tinto de verano: Španělská variace na víno s colou je letošním letním hitem, který si zamilujete taky
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně
Video Hodnocení 10× Dokonalý svařák připravíte snadno a rychle. Jak na to? Zkuste náš videonávod
Jak připravit nejlepší svařené víno? Kromě kvalitního vína nesmí chybět plátek citronu a správná směs voňavého koření
Tajemství té nejlepší šípkové omáčky: Šípkové pyré s malým obsahem cukru, kořenová zelenina a vhodné víno
6 foto Hodnocení 4× Jak svařit červené víno: Tradiční svařák nesmí nikdy vřít, víno jen zahříváme
Jak nahradit víno při vaření? Nejlepší je použít vinný ocet nebo ovocný džus, výraznou chuť zajistí i worcesterská omáčka
Jak na dokonalá dušená vepřová líčka: Chutí se vyrovnají těm telecím a nejlepší jsou na víně s kořenovou zeleninou
Hodnocení 17× Jak se připravuje tmavé maso a zvěřina na červeném víně. Jaké zvolit víno a jak maso podlévat?
Perníková omáčka: Bohatá chuť a vůně koření skvěle ladí s masem, uzeninami i dezerty, důležitý pro její přípravu je ten správný perník
Jak na chlupaté knedlíky se zelím: Správné konzistenci pomůže rychlá práce a sádlo, radí prvorepubliková kuchařka Anuše Kejřová
Lahůdkové kachní čtvrtky na žampionech s paprikou a jablkem. Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 spagetka 60 min