Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
7 foto Hodnocení 29× Jak udělat hodně tmavý guláš? S vínem či protlakem se vyhnete nevýraznému pokrmu
6 foto Hodnocení 4× Jak okořenit svařené víno? K lahodné vůni svařáku postačí základní koření a citrusy
Tinto de verano: Španělská variace na víno s colou je letošním letním hitem, který si zamilujete taky
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně
Video Hodnocení 12× Dokonalý svařák připravíte snadno a rychle. Jak na to? Zkuste náš videonávod
Jak připravit nejlepší svařené víno? Kromě kvalitního vína nesmí chybět plátek citronu a správná směs voňavého koření
Tajemství té nejlepší šípkové omáčky: Šípkové pyré s malým obsahem cukru, kořenová zelenina a vhodné víno
6 foto Hodnocení 19× Jak svařit červené víno: Tradiční svařák nesmí nikdy vřít, víno jen zahříváme
Jak nahradit víno při vaření? Nejlepší je použít vinný ocet nebo ovocný džus, výraznou chuť zajistí i worcesterská omáčka
Jak na dokonalá dušená vepřová líčka: Chutí se vyrovnají těm telecím a nejlepší jsou na víně s kořenovou zeleninou
Hodnocení 20× Jak se připravuje tmavé maso a zvěřina na červeném víně. Jaké zvolit víno a jak maso podlévat?
Perníková omáčka: Bohatá chuť a vůně koření skvěle ladí s masem, uzeninami i dezerty, důležitý pro její přípravu je ten správný perník
Šéfkuchař prozrazuje recept na valašské kynuté borůvkové knedlíky: Výborné jsou s tvarohem i perníkem, říká