Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červené zelí ke kachničce

Přílohové červené zelí vylepšené o jablka a sušené švestky se skvěle hodí ke kachně, ale vychutnáte si ho i s jinými druhy masa a uzenin. Jeho příprava je velmi snadná a jeho sladkokyselá chuť vás bude bavit. Navíc není potřeba ho zahušťovat moukou.

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

janahh

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 063 kJ /
971 kcal
Bílkoviny4,43 g
Tuky31,13 g
Vláknina17,45 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy161,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zelí očistíme, odstraníme vnější listy a nakrájíme na nudličky. Krok 2: Na sádle zpěníme cibuli, zelí a cukr. Necháme zkaramelizovat, přidáme pokrájené švestky, vodu, ocet a necháme 20 minut dusit. Krok 3: Nakonec nastrouháme jablka a dochutíme solí. Povaříme. Krok 4: Skvěle se hodí ke kachně na víně a medu.

TIP: 7 receptů na pečenou kachnu

Zveřejněno 4. 9. 2010

Poznámka autora janahh

Podáváme nejlépe khttp://www.toprecepty.cz/recept/14418-kachna-na-me...

Zdroj: kluci v akci

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Červené zelí ke kachničce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y56O

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Červené zelí ke kachničce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y56O

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vynikající

<3 Naprosto úžasné. Rychlá a jednoduchá příprava. A chuť dokonalá. Jen doporučuji připravit ho tak 2 hoďky předem.

Jednoduché,rychlé a hlavně vynikající. Pozn. Do zeli jsem nakonec přidal trochu toho výpeku z kachničky

:-K

Dnes jsem se dostala na tyto stránky. Jsou zatím supr, ale potřebovala bych recept na kyselé červené zelí. Díky :-):yes:www.toprecepty.cz

Dnes jsem se dostala na tyto stránky. Jsou zatím supr, ale potřebovala bych recept na kyselé červené zelí. Díky :-):yes:www.toprecepty.cz

Terezko, já se zrovna dnes na něj dívala, ale zrovna jsem nevěděla, k čemu to uvařit. Super, hezká fotka a já zrovna dnes zjistila, že janahh má skvělé receptíky:-p

To je v pořádku, kluci v akci ten recept opravdu měli první. Takže i "adamino.blog" to má zkopírované nebo opsané;-):-))Jano, stačí nechat původní zdroj a je to ;-)Recept nemaž, je dobrý

nn - nekopíruji - to bych si nedovolila - opsáno to je, ale přímo z kuchařky Kluci v akci!
Pro váš klid to ráda smažu, jen bohužel nevím jak:-(

Proc ty vsechno kopirujes? Ani texty se nekopirujou.

Tématické fráze:
červene zeli, červené zelí recept, jak uvařit červené zelí, recept cervene zeli, červené zelí kluci v akci, recept na cervene zeli, kyselé červené zelí, červené zelí příprava, příprava červeného zelí, červené zelí recepty, recepty červené zelí, recept na červené kysele zelí, kluci v akci cervene zeli, červené kyselé zelí, kyselé červené zelí recept, červené zelí kyselé, červený zelí rychlá příprava, červený zelí, čevené zelí, červené kyselé zelí recept

Suroviny:
zelí červené, cibule, jablko, švestky sušené, ocet, cukr, sádlo, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu