Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 546 kJ / 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,42 g |
Tuky | 25,78 g |
Vláknina | 13,36 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 17,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Roštěnku si nakrájíme na plátky tak 1 cm, naklepeme, osolíme, posypeme zázvorem a obalíme mírně v mouce.
Krok 2: Do PH dáme olej, opečeme roštěnky z obou stran, vyndáme je na talíř a na výpeku osmažíme cibuli nakrájenou nadrobno do růžova, přidáme mouku, kterou necháme opražit jako tmavou jíšku, rozředíme vodou, rozšleháme, přivedeme k varu, vrátíme opečené roštěnky, dáme masox, PH zavřeme a dusíme na nejnižší teplotě 50 minut.
Krok 3: Pak PH opatrně otevřeme, přidáme cherry rajčátka nakrájená na čtvrtky, papriky v nálevu, nasekané stroužky česneku, rajčatový protlak, promícháme, přidáme vodu, dosolíme, a necháme dusit ještě půl hodiny.
Zveřejněno 9. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červené roštěnky v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8YG
Moje poznámka
Červené roštěnky v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8YG
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 7 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 8 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 13 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 14 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 15 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovezi rostenky v papinaku,
hovězí roštěná v papiňáku,
roštěná na houbách v papiňáku,
hovezi rostenka v papinaku,
papinuv hrnec recept,
hovězí maso v papiňáku,
vaření v papiňáku recepty,
papinuv hrnec recepty,
časy vaření v papiňáku,
vaření v papiňáku časy,
roštěnky v tlakaci,
recepty pro papińák,
roštěnky z hovězího masa v papináku,
hovězí roštěná v papiňáku recept,
jak dlouho vařit roštěnou v papiňáku,
roštěná z vepřového masa v papiňáku,
červené hovězí v papiňáku,
recepty z papiňáku,
hovězí roštěná z papináku,
plzensky flamendr top recepty
Suroviny:
roštěná hovězí,
cibule,
česnek,
rajče cherry,
paprika sterilovaná,
protlak rajčatový,
roštěná hovězí,
masox,
olej,
zázvor,
sůl
Komentáře (23)
krásný, barevný a šťavnatý recept
jasný bodík
Bibinko uvařila jsi moc fajnovou baštu podle mého gusta pochutnala bych si
Já už jsem na to koukala ve 2 ráno a říkala jsem si,že PH bude podle doby vaření určitě papiňák