Červené roštěnky v papiňáku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 546 kJ / 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,42 g |
Tuky | 25,78 g |
Vláknina | 13,36 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 17,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Omáčky tohoto typu máme moc rádi, jsou takové osvěžující a výrazné. Podávala jsem se zbytkem knedlíků a s rýží.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 8. 2012 13:15
Všem moc děkuji za příjemné komentáře a Evíku, tobě obzvlášť, že jsi to uvařila-mám radost, že chutnalo docela bych si to zase dala, budu o tom přemýšlet, ale hovězí doma zrovna nemám- je tak drahé, že ho kupuji mnohem méně než dřív
15. 8. 2012 12:53
Včera jsem udělala tuhle vynikající ňamku, právem ti patří další bodík, je to opravdu famózní pochutnání.
15. 5. 2012 09:18
+13 Miluji hovězí maso, jenže jeho současné ceny...Nicméně rozhodně jsem přidal k oblíbeným
10. 5. 2012 18:22
rozmarynaH: přesně tak
krásný, barevný a šťavnatý recept u mě za jasný bod
krásný, barevný a šťavnatý recept u mě za jasný bod
10. 5. 2012 18:05
perfektní foto na jedničku
10. 5. 2012 18:04
Krásné roštěnky Janinko, krásně barevné, na papiňák nedám dopustit, jak jsem zjistila, i mé kolegyně z práce, tak také vaří nejradši v papiňáku
10. 5. 2012 15:47
Bibinko, ty roštěky vypadají jako "roštěnky" myslím krásná mladá děvčata-veselá, barvitá a plná energie. Mají švih. Hovězí maso má báječnou chuť. Rajčatový protlak dodá omáčce jednak barvu a také skvělou chuť. Rozhodně to vyzkouším a samozřejmě posílám bodík
10. 5. 2012 12:57
To je podobný recept jak na flamendr. To my rádi.
10. 5. 2012 12:52
mňamózní, vařeno v bubáku
jasný bodík
jasný bodík
10. 5. 2012 11:45
Jsem ráda,že se receptíky z papiňáčku začínají rozrůstat
Bibinko uvařila jsi moc fajnovou baštu podle mého gusta pochutnala bych si+6
Já už jsem na to koukala ve 2 ráno a říkala jsem si,že PH bude podle doby vaření určitě papiňákAle nechtěla jsem být za noční sůvuBibinka promine
Bibinko uvařila jsi moc fajnovou baštu podle mého gusta pochutnala bych si+6
Já už jsem na to koukala ve 2 ráno a říkala jsem si,že PH bude podle doby vaření určitě papiňákAle nechtěla jsem být za noční sůvuBibinka promine
10. 5. 2012 11:42
Pajaja:Pájí a taky jsou chro,chro,chro-mňamJeště máme dneska....
10. 5. 2012 11:13
To jsou krásně vybarvené chroštěnky, Bibi! Bude to dobrota. . . +
10. 5. 2012 09:55
určitě výborné, a foto krásné moc
10. 5. 2012 08:56
Tak děvčata vidím, že má zkratka PH-Papinův Hrnec vám dělala trochu problém. až na to Elíza kápla Tak se omlouvám a oprayila jsem.....
10. 5. 2012 08:14
Bibi, vypadá to na chutnou omáčku, dělám ji podobně, mám ráda chuť paprik. Ale taky bych raději napsala TH ( tlakový hrnec) nebo Papinův hrnec či Papiňák - jak píše ke svým receptům Anička K.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 6 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 8 minutami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce
Alzbetina Prk. uvařila před 2 hodinami
Květákové karbanátky
robertbendik78 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Andyscha uvařila před 2 hodinami
Ďábelské tousty - starý recept
Artaban uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Česnečka a její léčivá síla. Jak si pochutnat a k tomu prospět svému zdraví?
Pěstujeme rajčata: Jak správně zasadit rajčata? Na balkonová stačí samozavlažovací truhlík, tyčková vyžadují hlubší nádobu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: hovezi rostenky v papinaku hovězí roštěná v papiňáku roštěná na houbách v papiňáku hovezi rostenka v papinaku papinuv hrnec recept hovězí maso v papiňáku vaření v papiňáku recepty papinuv hrnec recepty časy vaření v papiňáku vaření v papiňáku časy roštěnky v tlakaci recepty pro papińák roštěnky z hovězího masa v papináku hovězí roštěná v papiňáku recept jak dlouho vařit roštěnou v papiňáku roštěná z vepřového masa v papiňáku červené hovězí v papiňáku recepty z papiňáku hovězí roštěná z papináku plzensky flamendr top recepty
Suroviny: roštěná hovězí, cibule, česnek, rajče cherry, paprika sterilovaná, protlak rajčatový, roštěná hovězí, masox, olej, zázvor, sůl
Červené roštěnky v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8YG
22 názorů