Perfektní celerová pomazánka je ideální na silvestrovské oslavy: Zvládne ji každý a chuťově lze upravit na tisíc způsobů
Holka u plotny peče: Křehké slané sušenky s Nivou a kmínem se hodí nejen na sváteční stůl, u nás mizí rychlostí blesku
13 jednohubek, na které stačí jen 3 suroviny a čtvrt hodiny: Základem jsou chleba, rohlík, sýry a ty správné kombinace
10 foto Hodnocení 2× Co je srnčí hřbet? Nejde o zvěřinu, ale o sladké a slané pokrmy ze speciální formy
7 foto Hodnocení 5× Kdy vyklopit upečený korpus z formy? Uplatníme zde pravidlo zlaté střední cesty
7 foto Hodnocení 1× Jak připravit formu na beránka, aby se dal dobře vyklopit a přitom se nepoškodil
10 foto Hodnocení 1× Jakou si koupit formu? Někdy stačí jen jedna a upečeme v ní všechno, co chceme
6 foto Hodnocení 6× Kdy vyklopit chleba z formy? Dodržet čas je důležité pro správnou kvalitu pečiva
5 foto Hodnocení 5× Jak vyklopit velikonočního beránka? Víme, jak ho z formy dostat bez poškození
Jak dlouho a při jaké teplotě péct velikonočního beránka? Jen ten správně propečený půjde snadno vyklopit z formy
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
5 foto Hodnocení 1× Kdy vyndat muffiny ze silikonové formy? Okamžitým vyklopením by se mohly srazit
14 foto Hodnocení 17× Kdy vyklopit bábovku z formy? Přinášíme praktické tipy, jak bábovku nepoškodit
11 foto Hodnocení 13× Jak vyndat bábovku ze silikonové formy? Poradíme, jak pracovat s tímto materiálem
13 foto Hodnocení 3× Jak vyklopit aspik z formy? Poradíme, jak docílit krásného aspiku bez poničení
Dokonalá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek perfektní
7 foto Redakce v akci: Pekli jsme jahodové indiánky pod vedením Josefa Maršálka. Máme recept a víme, jak správně připravit krém
8 foto Smažený sýr podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Základem je kvalitní sýr a dokonalé křupavosti docílíme díky triku při obalování