Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
10 foto Hodnocení 2× Co je srnčí hřbet? Nejde o zvěřinu, ale o sladké a slané pokrmy ze speciální formy
7 foto Hodnocení 3× Kdy vyklopit upečený korpus z formy? Uplatníme zde pravidlo zlaté střední cesty
7 foto Hodnocení 1× Jak připravit formu na beránka, aby se dal dobře vyklopit a přitom se nepoškodil
10 foto Hodnocení 1× Jakou si koupit formu? Někdy stačí jen jedna a upečeme v ní všechno, co chceme
6 foto Hodnocení 5× Kdy vyklopit chleba z formy? Dodržet čas je důležité pro správnou kvalitu pečiva
5 foto Hodnocení 5× Jak vyklopit velikonočního beránka? Víme, jak ho z formy dostat bez poškození
Jak dlouho a při jaké teplotě péct velikonočního beránka? Jen ten správně propečený půjde snadno vyklopit z formy
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
5 foto Hodnocení 1× Kdy vyndat muffiny ze silikonové formy? Okamžitým vyklopením by se mohly srazit
14 foto Hodnocení 9× Kdy vyklopit bábovku z formy? Přinášíme praktické tipy, jak bábovku nepoškodit
11 foto Hodnocení 9× Jak vyndat bábovku ze silikonové formy? Poradíme, jak pracovat s tímto materiálem
13 foto Hodnocení 2× Jak vyklopit aspik z formy? Poradíme, jak docílit krásného aspiku bez poničení
Jak správně vyklopit bábovku? Využijte osvědčené fígle, aby se bábovka nepřilepila na formu a vypadala lákavě
Jak na perfektní rajskou omáčku: Na českou klasiku využijete i čerstvá rajčata, chuť vylepšíte máslem a červeným vínem
Křehká letní bublanina s meruňkami a vaječným likérem Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 varilamyskakasicku 45 min