Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
Jak na dokonalé marokánky: Ovocem a oříšky nešetřete, ale pohlídejte si správnou hustotu směsi a teplotu při pečení
Šest skvělých chuťovek z listového těsta: Tohle výborné občerstvení připravíte za pár minut a návštěvy budou prosit o recept
Video Hodnocení 1× Co je to ghí, jak ho udělat a jak používat? Vysvětlíme, jaké jsou jeho přednosti
Video Hodnocení 45× Jak si doma připravit ghí alias přepuštěné máslo? Velkou výhodou je jeho trvanlivost
Hnědé máslo se hodí do dezertů i slaných pokrmů. Aby mělo typickou oříškovou chuť, je třeba ve správný okamžik vypnout sporák
Hodnocení 88× Přepuštěné máslo je v domácnosti užitečné a jeho příprava není složitá. Jeho domácí výrobou ušetříte
Máslo, sádlo nebo olej: Víte, který tuk je nejvhodnější na smažení řízků a který se hodí na palačinky?
Hospodská gulášová polévka: Mleté hovězí dodá skvělou chuť, paprika zase barvu, důležitý fígl je ve správném osmažení cibule
Retro okénko: Slavné sušenky Esíčka stávaly jen 2,80 Kčs. Upečené podle našeho receptu chutnají jako kdysi