Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
4 foto Hodnocení 1× Jitrnice chutnají vařené i pečené, ale také v prejtu, v polévkách a pomazánkách
Jak na Tučný čtvrtek nejlépe opéct jitrnice, aby nepopraskaly: Křupavé na povrchu a šťavnaté uvnitř budou díky těmto trikům
4 foto Hodnocení 163× Jak upéct jitrnice? Poradíme, jak docílit dokonale upečených jitrnic bez vytečení
Netradiční slaná žemlovka s jitrnicemi a zelím. Výborný pokrm z jednoho pekáčku, k němuž ani nepotřebujete přílohu
Zabijačkové knedlíky jako netradiční masopustní specialita: Vynikající jsou plněné jelitem i jitrnicí
5 foto Hodnocení 17× Jak udělat jitrnici na pánvi? S jednoduchým trikem ji opečete i bez prasknutí
8 foto Hodnocení 9× Jak připravit kupovaný prejt? Nejlépe chutná zapečený a servírovaný se zelím
Jitrnici máte v horkovzdušné fritéze osmaženou za pouhých sedm minut: Krásně křupne a uvnitř je dokonale propečená
Jitrnice patří k masopustu: Aby při opékání dozlatova nepraskly, stačí je obalit v mouce nebo použít fígl s vodou
4 foto Hodnocení 37× Jitrnice nebo jaternice? Poradíme, jak si tuto zabíjačkovou pochoutku připravit
Masopustní akce 2024: Kam se vydat na průvod masek, kde ochutnáte jitrničky a ovar a kde se budou smažit koblihy
Jitrnice s kysaným zelím a bramborem: Jitrnice je třeba včas vyndat z lednice, obalit v mouce a zelí správně ochutit
Liptovské droby: Křupavou klobásku z brambor zjemní škvarky a navoní majoránka. Dobrota z podhůří Tater je jednoduchá, a přitom levná
Jak využít jitrnicový prejt? Skvěle chutná zapečený i jako náplň do taštiček nebo v podobě polévkových knedlíčků
Hodnocení 125× Do jitrnicového prejtu potřebujeme kynutou obyčejnou buchtu. Poradíme, jak ji upéct
Jak nejlépe opéct jitrnici pěkně dozlatova, aby nepopraskala? Pomůže mouka i jednoduchý trik s horkou vodou
Jak se jedlo v 60. letech: Voňavé jitrničky, guláš jako předehra a pěkně tučný ovar s křenem aneb Taková domácí zabíjačka
Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!