Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
Video Hodnocení 118× Jak připravit pomazánku z nivy? Tato rychlovka je bezvadná na chlebíčky a jednohubky
Retro okénko: Klasické české rizoto s vepřovým, hráškem a mrkví je skvělé i s houbami. Příprava je snadná, chuť božská
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou: Obměna známé klasiky má lehce pikantní chuť a úžasně voní houbami
Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou: Šťavnatému a dokonale měkkému masíčku dodají olivy středomořský šmrnc
5 foto Hodnocení 1× Jak se vyrábí sýry s modrou či zelenou plísní uvnitř nebo s bílou plísní na povrchu
Kuřecí závitky s omáčkou z nivy: Výborná kombinace se studenou sýrovou omáčkou plnou bylinek i jemné chutě česneku
Smažený sýr nemusí být jen z eidamu. Základem fantastické chuti i konzistence je obsah tuku nad 35 %, kromě jedné výjimky
Kuřecí řízek v těstíčku z nivy a jogurtu je nadýchaný, křehký, výrazně šťavnatý a lehce aromatický, a přitom tak snadný na přípravu
7 foto Upekli jsme chipsy ze 6 druhů sýrů a porovnali výsledky: Nejkratší dobu se peče čedar, nejdéle křupavý zůstane parmezán
Krkovička po farářsku: Lehce pikantní a šťavnaté plátky masa báječně chutnají a zvládne je i začínající kuchařka
11 foto Sýrové kuličky 5x jinak: Pikantní „hospodské“ z nivy, jemné hermelínové se šunkou nebo voňavé lososové, které božsky chutnají
Plněná kuřecí prsa: Špenát, šunka, niva či omeletka zajistí masu šťavnatost a na talíři se budou krásně vyjímat
Hodnocení 107× 7 skvělých pomazánek, které se hodí nejen na Silvestra: Vyzkoušejte nejlepší pomazánky pro pěkné chvíle
Wedge salát aneb "klínový salát" se slaninou a nivou zasytí i v chladných dnech. Příprava je velice snadná
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
Pekař František radí, jak na tu nejlepší sváteční vánočku: Máslo je potřeba přidávat až nakonec a s těstem zacházejte jemně
Kuře na porku se žampiony a hráškem, plněné hermelínem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 thomassinno 60 min