Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 985 kJ / 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 26,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,06 g |
Postup přípravy
Smažíme v hluboké pánvi s rozehřátým olejem nebo ve fritovacím hrnci. Krok 3: Zbylý tuk odsajeme kuchyňskou utěrkou a podáváme se salátem.
Zveřejněno 26. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nilský okoun, smažený v chutné strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5olq
Moje poznámka
Nilský okoun, smažený v chutné strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5olq
Nejnovější recepty
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 6 minutami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 1 hodinou
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 2 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 2 hodinami
Tortilla plněná špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 13 minutami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 28 minutami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 14 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 17 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 17 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 17 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 18 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 20 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 20 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 23 hodinami
Tématické fráze:
okoun nilský recepty,
okoun v trojbale,
okoun nilský recept,
okoun nilský v trojobalu,
rizecky z okouna,
okoun nilský,
morsky okoun smazeny,
okoun recept,
file z nilského okouna,
nilsky okoun,
příprava nilského okouna v trojobalu,
okun nilsky smaženy,
okoun jako řízek,
okoun nilský-smažený,
okoun nilský v v trojobalu,
okoun recepty,
priprava okouna,
sumeček nilský recepty,
smažený candát v bylinkové strouhance,
trojobal s uzenou paprikou
Suroviny:
okoun nilský,
sůl mořská,
citron,
olej olivový,
petrželka,
mouka hladká,
olej,
strouhanka
Komentáře (4)