Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 985 kJ / 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 26,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,06 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybí filety omyjeme a osušíme. Osolíme, opepříme, pokapeme šťávou z citronu, zakapeme olivovým olejem a posypeme nadrcenou petrželkou.
Krok 2: Necháme 30 minut v chladu. Po této době obalíme filety v trojobalu (hladké mouce, vejcích s kapkou oleje a ve strouhance, smíchané s nastrouhanou citronovou kůrou, uzenou paprikou a nadrcenou petrželkou).
Smažíme v hluboké pánvi s rozehřátým olejem nebo ve fritovacím hrnci. Krok 3: Zbylý tuk odsajeme kuchyňskou utěrkou a podáváme se salátem.
Smažíme v hluboké pánvi s rozehřátým olejem nebo ve fritovacím hrnci. Krok 3: Zbylý tuk odsajeme kuchyňskou utěrkou a podáváme se salátem.
Zveřejněno 26. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nilský okoun, smažený v chutné strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5olq
Moje poznámka
Nilský okoun, smažený v chutné strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5olq
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 8 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 16 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 19 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 20 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 6 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 6 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 6 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 6 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 6 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 7 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 7 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 8 hodinami
Tématické fráze:
okoun nilský recepty,
okoun v trojbale,
okoun nilský recept,
okoun nilský v trojobalu,
rizecky z okouna,
okoun nilský,
morsky okoun smazeny,
okoun recept,
file z nilského okouna,
nilsky okoun,
příprava nilského okouna v trojobalu,
okun nilsky smaženy,
okoun jako řízek,
okoun nilský-smažený,
okoun nilský v v trojobalu,
okoun recepty,
priprava okouna,
sumeček nilský recepty,
smažený candát v bylinkové strouhance,
trojobal s uzenou paprikou
Suroviny:
okoun nilský,
sůl mořská,
citron,
olej olivový,
petrželka,
mouka hladká,
olej,
strouhanka
Komentáře (4)