Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 555 kJ / 1 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,77 g |
Tuky | 69,92 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 476 mg |
Sodík | 4,18 g |
Sůl | 10,21 g |
Sacharidy | 100,17 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupané brambory nastrouháme společně s česnekem. Pokud jsou hodně vodnaté, tak trochu z nich vodu vymačkáme.
Krok 2: Přidáme podmáslí, vejce, cibuli a koření. Nakonec zahustíme moukou.
Krok 3: Nivu nakrájíme na asi 5-7 mm plátky. Na rozehřátý tuk dáme lžíci kopeček těsta, uděláme placičku, položíme sýr a přikryjeme opět těstem. Těsto by mělo být z obou stran tenčí.
Krok 4: Smažíme z obou stran dozlatova.
Zveřejněno 27. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Niva v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/glLD
Moje poznámka
Niva v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/glLD
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 4 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 4 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 5 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 5 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 6 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 8 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 9 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 9 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 9 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 10 hodinami
Suroviny:
brambory,
vejce,
podmáslí,
česnek,
cibule sušená,
mouka polohrubá,
sůl,
kmín celý,
majoránka,
sádlo,
sýr niva
Komentáře (6)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0