Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
6 foto Hodnocení 5× Brokolicové nočky ze tří surovin: Před vařením je do vroucí vody jednoduše nastříhejte
10 foto Hodnocení 2× Jak dlouho a jak vařit kupované gnocchi? Během několika minut je ponesete na stůl
4 foto Hodnocení 19× Jak zavařit noky do polévky. Jednoduchou zavářku uměly perfektně naše babičky
6 foto Hodnocení 97× Jak se dělají halušky bez brambor? Jsou naprosto vynikající a vždy se povedou
10 foto Jednoduché skořicové noky jen ze tří surovin: Připravené v horkovzdušné fritéze chutnají fantasticky a zvládne je i začátečník
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky: Štavnaté jídlo s dokonalou kombinací chutí potřebuje jen minimum času na přípravu
8 foto Hodnocení 1× Co sladkého připravit z batátů? Sladké brambory patří také do sladké kuchyně
Jak na perfektní vývar s krupicovými nočky: Šéfkuchař hotelu Pupp prozradil trik, který fantasticky pozvedne chuť jídla
7 foto Hodnocení 1× 5 častých chyb při přípravě gnocchi: Záleží na mouce i na rychlosti práce s těstem
Video Hodnocení 16× Jak uvařit gnocchi s kuřecím masem a špenátem? S videonávodem vám to půjde snadno
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Hodnocení 68× Krupicové nočky do polévky už potrápily nejednoho začátečníka. Poradíme dva způsoby přípravy
Houbové nočky či halušky na cibulce: Rozpuštěná slanina dodá jedinečnou chuť a haluškovač lze snadno nahradit
7 foto Hodnocení 27× Jak připravit gnocchi na pánvi? Není potřeba je vařit a šmrnc jim dodá slanina
Jak vybrat i upéct svatomartinskou husu? „Může být i mražená, pohlídat si ale musíte jednu věc,“ říká restauratér Filip Töpfer
Jak na kynuté svatomartinské rohlíčky: Nadýchané máslové pečivo chutná skvěle s makovou či ořechovou náplní
Španělská paella: Dokonalé jídlo vzniklo původně ze zbytků pro služebnictvo. Víte, jak se správně dělá?