Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Jak na polské bramborové noky kluski: Připravte si je podle originálního receptu od slavné polské kuchařky
6 foto Hodnocení 5× Brokolicové nočky ze tří surovin: Před vařením je do vroucí vody jednoduše nastříhejte
10 foto Hodnocení 2× Jak dlouho a jak vařit kupované gnocchi? Během několika minut je ponesete na stůl
4 foto Hodnocení 19× Jak zavařit noky do polévky. Jednoduchou zavářku uměly perfektně naše babičky
6 foto Hodnocení 97× Jak se dělají halušky bez brambor? Jsou naprosto vynikající a vždy se povedou
10 foto Jednoduché skořicové noky jen ze tří surovin: Připravené v horkovzdušné fritéze chutnají fantasticky a zvládne je i začátečník
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky: Štavnaté jídlo s dokonalou kombinací chutí potřebuje jen minimum času na přípravu
8 foto Hodnocení 1× Co sladkého připravit z batátů? Sladké brambory patří také do sladké kuchyně
Jak na perfektní vývar s krupicovými nočky: Šéfkuchař hotelu Pupp prozradil trik, který fantasticky pozvedne chuť jídla
7 foto Hodnocení 1× 5 častých chyb při přípravě gnocchi: Záleží na mouce i na rychlosti práce s těstem
Video Hodnocení 17× Jak uvařit gnocchi s kuřecím masem a špenátem? S videonávodem vám to půjde snadno
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Hodnocení 73× Krupicové nočky do polévky už potrápily nejednoho začátečníka. Poradíme dva způsoby přípravy
Houbové nočky či halušky na cibulce: Rozpuštěná slanina dodá jedinečnou chuť a haluškovač lze snadno nahradit
Holka u plotny peče: Škvarkové tyčinky bez kynutí voní česnekem, krásně křupou a na stole se po nich jen zapráší
Nejznámější české odrůdy brambor: Na salát se hodí luxusní Annabelle, do těsta Lilly. A které jsou vynikající jako příloha?