Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 913 kJ / 4 042 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,06 g |
| Tuky | 229,53 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 1,69 g |
| Sodík | 3,81 g |
| Sůl | 9,26 g |
| Sacharidy | 375,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nokerle (noky) s vajíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yxA
Moje poznámka
Nokerle (noky) s vajíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yxA
Nejnovější recepty
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 10 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 12 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 17 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 17 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťky na paprice - maďarský pacalpörkölt
magdalenka před 5 hodinami
Dršťky na paprice
magdalenka před 6 hodinami
Okurkový salát
magdalenka před 6 hodinami
Domácí nudle a flíčky
magdalenka před 6 hodinami
Česnečka se sýrem
magdalenka před 6 hodinami
Červená řepa v těstíčku
Endy2011 před 6 hodinami
Fazolová polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Tataráček
magdalenka před 6 hodinami
Beskydský bigos
magdalenka před 6 hodinami
Rychlé nudlové těsto
magdalenka před 6 hodinami
Tématické fráze:
nokedle,
nokrlata,
nudle s vajíčkem,
nokrdle,
specle s vajičkem,
nocky s vajickem,
nokedly,
jidlo z vajicek,
halušky s vajíčkem,
nokrle,
nokedle recept,
recepty s vajíčky,
špecle s vajíčky,
nokrlata recept,
nokedli,
recepty s vajíčkem,
jídla z vajíček,
noky s vajíčkama,
domaci nokrdle,
špecle se zelím
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
vejce,
cibule,
olej,
pepř černý,
slanina uzená
Komentáře (14)
Ale to množství:-.Dělala jsem je z celé várky a bylo jich jak pro rotu vojáků
Takto s vejcem bývají většinou k večeři. K obědu je dělá s takovou smetanovo-paprikovou šťávou a kuřecím masem (něco jako hodně řídké kuře na paprice).
Vřele doporučuji..