Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
6 foto Hodnocení 21× Co patří do kulajdy? Existuje několik variací, základní suroviny jsou však stejné
4 foto Hodnocení 254× Jak se dělá couračka? Při přípravě polévky postupujte podle staročeského receptu
5 foto Hodnocení 381× Jak udělat zelofleky? Tento pokrm vás ohromí svou chutí a rychlou přípravou
Makové buchty podle babičky moderátorky Laďky Něrgešové: Jsou krásně vláčné, voní rumem a chutnají božsky
Tradiční recepty nikdy nezklamou: Pracičky podle babičky Anny voní ořechy i skořicí. Jejich přípravu zvládne i amatér
Hodnocení 20× Jak připravit bramborové šišky s mákem? Důležitý je výběr brambor i rychlost přípravy
Jídelníček čínského diktátora Mao Ce-tunga: Rybí hlava plněná tofu, prorostlý bůček a pálivá paprika ke každému jídlu