Loštice žijí tvarůžky. Ochutnáte je tu na langoších i pizze, my jsme vyzkoušeli i tvarůžkovou zmrzlinu a unikátní zákusky
Nejlepší jíška do guláše, aby byl hustý tak akorát, voní po oříškách a obě základní suroviny máte doma
9 foto Hodnocení 1× To nejlepší z babiččina zářijového receptáře: Využijte bohatou hojnost úrody
5 foto Hodnocení 188× Jak usušit švestky na zimu? Zralé plody usušíme v sušičce i obyčejné troubě
9 foto Hodnocení 3× Jakých chyb se lze dopustit při skladování masa po zabíjačce? Buďte důslední
6 foto Hodnocení 1× Jak pečovat o uložená jablka? Poradíme také, jak uskladněná jablka spotřebovat
7 foto Hodnocení 4× Jak oživit ovadlý křen? Známe triky pro návrat pevnosti a chuti během krátké doby
Farmářka vysvětlila, jak skladovat brambory i v paneláku: Stačí dodržet dvě základní věci, na balkon ale nespoléhejte, radí
12 foto Hodnocení 12× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
5 foto Hodnocení 6× Jak uchovat letní jablka? Několik tipů, jak prodloužit trvanlivost letních jablek
18 foto Hodnocení 5× Jaká má být teplota v lednici? Správné nastavení teploty má velký vliv na potraviny
7 foto Hodnocení 1× 5 častých chyb, které můžete udělat při zpracování čerstvého mléka od farmáře
Jakou mouku na štrúdl? Jen s jednou dosáhnete dokonalé konzistence, pak už záleží jen na vás, jakou zvolíte náplň
Osvěžující domácí limonáda z ovocných pecek chutná dětem i dospělým a nestojí skoro nic, takhle snadno se dělá