Václav Noid Bárta si potrpí na řízek s domácím bramborovým salátem: Jeho žena Eliška prozradila, čím je ten její tak odlišný
Jak udělat čokoládový krém do cukroví: S těmito triky bude hladký a jemný. Hodí se do košíčků, ořechů i lineckého
10 foto Hodnocení 217× Kdy plnit cukroví? Takto se stihne rozležet, změknout a hlavně se nezkazí
9 foto Hodnocení 11× Jak dlouho vydrží cukroví? Některé druhy se kazí rychleji, jiné vydrží týdny
13 foto Hodnocení 16× Jak uchovat vánoční cukroví bez plastových krabiček? Poradíme vhodné alternativy
9 foto Hodnocení 1× To nejlepší z babiččina zářijového receptáře: Využijte bohatou hojnost úrody
5 foto Hodnocení 188× Jak usušit švestky na zimu? Zralé plody usušíme v sušičce i obyčejné troubě
9 foto Hodnocení 3× Jakých chyb se lze dopustit při skladování masa po zabíjačce? Buďte důslední
6 foto Hodnocení 5× Jak pečovat o uložená jablka? Poradíme také, jak uskladněná jablka spotřebovat
7 foto Hodnocení 4× Jak oživit ovadlý křen? Známe triky pro návrat pevnosti a chuti během krátké doby
Farmářka vysvětlila, jak skladovat brambory i v paneláku: Stačí dodržet dvě základní věci, na balkon ale nespoléhejte, radí
12 foto Hodnocení 14× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
5 foto Hodnocení 6× Jak uchovat letní jablka? Několik tipů, jak prodloužit trvanlivost letních jablek
18 foto Hodnocení 6× Jaká má být teplota v lednici? Správné nastavení teploty má velký vliv na potraviny
7 foto Hodnocení 2× 5 častých chyb, které můžete udělat při zpracování čerstvého mléka od farmáře
Nepečený jogurtový řez s rybízem: Dvě vrstvy piškotů proložené nadýchaným krémem se šťavnatým rybízem chutnají božsky
Pět znamení horoskopu, která připraví delikatesy z dýní: Býk nachystá perfektní dýňový kuskus, Lev zase skvostný koláč