Lupínky Pringles se v Ústí nad Labem nedávno zapsaly do Guinnessovy knihy rekordů. Stačilo jen pár hodin
KVÍZ: Velký dýňový test. Víte, které druhy dýní se hodí do polévek, na pečení a jako příloha? Ověřte si své znalosti
5 foto Hodnocení 6× Panýr, panýrunk: Znáte tajný trik kuchařů, který zjednoduší obalování nejen řízků?
7 foto Hodnocení 7× Jakou vodou podlévat maso? Poradíme, jak teplota vody ovlivňuje šťavnatost masa
Gastro glosa: Nařízená voda zdarma v restauracích budí vášně. Vyhrocený střet na sebe nenechá dlouho čekat
7 foto Hodnocení 31× Čím potřít sekanou před pečením? Vyberte si hned z několika chutných možností
Kdy dát potraviny do studené vody a kdy použít tu vroucí? Na velikosti v tomto případě opravdu záleží
9 foto Hodnocení 30× Desatero rad na téma kvásek: Přinášíme odpovědi a připravíme vás na skvělé chleby
Potravinové banky, charity i místní spolky: Velký přehled, jak a kde přesně můžete po povodních pomoci i kde pomoc sami získat
Pitný režim v létě: Za každý vypocený kilogram bychom měli přijmout litr tekutin, doporučuje MUDr. Jana Ježková
Z Receptáře Přemka Podlahy: Česneková tinktura podle starého receptu Tibeťanů se připravuje jen ze dvou surovin
Náš život s celiakií: Bezlepkový tažený závin je Ánin oblíbený moučník. Z rýžovo-pohankového těsta chutná skvěle