Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
Jak na nejlepší zálivku na rajčatový salát: Tento poměr surovin zajistí perfektní chuť, která nezklame
4 foto Hodnocení 8× Čím ochutit rajčatový salát? K dochucení postačí jednoduchá zálivka a cibule
7 foto Hodnocení 1× Dresinky doplní chuť salátů nebo teplých jídel. Ty připravené doma jsou nejlepší
Video Vaříme podle ČSN: Jak na klasický okurkový salát s octovou zálivkou? Tenhle retro recept nezklame
Video Hodnocení 20× Pochoutkový salát podle ČSN: Chuťovka vhodná nejen na chlebíčky je vmžiku hotová
Základní pravidla pro zálivku okurek: Kdy začít zalévat intenzivně, jak vodu správně dávkovat a jak poznat, že rostlina trpí
Jednoduchá a univerzální zálivka na salát jen ze tří surovin: Stačí kvalitní olej, ocet a sůl ve správném poměru
9 foto Hodnocení 16× Jednoduchá zálivka na salát: Měla by se v ní propojit sladká, slaná i kyselá chuť
5 foto Hodnocení 101× Salát ze salátu: Nejjednodušší zálivku na zelený salát uděláte pouze ze tří surovin
13 foto Hodnocení 6× 10 tipů pro správné zalévání rajčat: Vypěstujte chutné, kvalitní a zdravé plody
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
9 foto Hodnocení 2× Chyby při přípravě dresinků a zálivek: Zapomeňte na ty kupované a rozmazlujte se
Kuřecí játra jako minutka jsou měkká, nádherně šťavnatá a plná chuti. Stačí je předem dobře připravit a správně opékat
Španělská přesnídávková polévka fabada asturiana: Voní klobáskou a díky fazolím a chlebu fantasticky zasytí i velké jedlíky