15 receptů z drůbežího masa: Inspirujte se při vaření oblíbenými pokrmy
Drůbež nabízí neomezené možnosti v kuchyni. Jemné maso, které se hodí pro každodenní vaření i speciální příležitosti, lze připravit na stovky způsobů. V našem výběru najdete inspiraci pro recepty, které si rychle oblíbí celá rodina.
Drůbeží maso patří k nejoblíbenějším surovinám v českých kuchyních, a to nejen díky své jemné chuti, ale také pro svou všestrannost a rychlou přípravu. Kuře, krůta, kachna či husa nabízejí nepřeberné možnosti, jak vykouzlit chutné a nápadité pokrmy pro každou příležitost.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Sečuánské kuřecí nudličky s rýží
- Kachní prsa s pepřovou omáčkou
- Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
- Křehká kachna nadivoko s višňovým červeným zelím
- Plněné tortily s kuřecím masem
- Pečené krůtí paličky na bílém víně
- Svatomartinská husa s rolovaným bramborovým knedlíkem a jablečným zelím
- Pečené kuře v citrono - medové marinádě s česnekem
- Krůtí špízy v medové marinádě po čínsku
- Lahodná sous-vide kachní prsa s pomeranči
- Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
- Pomalu konfitovaná husí stehna
- Kadlíkova kachní knedlíčková polívka
- Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
- Kachní prsa s pikantní sladkokyselou omáčkou
1/15
1/15
Komentáře