Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křehká kachna nadivoko s višňovým červeným zelím

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 310 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 300 min

310 min (10 min příprava + 300 min tepelná úprava)

1. 1. 2013 16:19

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 806 kJ / 671 kcal
Bílkoviny12,55 g
Tuky2,91 g
Vláknina23,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,82 g
Sůl7,00 g
Sacharidy106,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://recepty-online3.webnode.cz/recepty/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

28. 10. 2023 10:47

:-)<3:yes::yes: paráda :-K

nananan

24. 10. 2019 09:57

Tak takhle dobrou kachnu jsem nikdy neměla :yes: Připravila jsem si ji do pekáče už večer, zalila vínem, abych ráno v půl šestý jen dala do trouby ;-)Výborná, šťavnatá, nevysušená:-8 :yes: Jo a zelí - tak to byla taky úžasná dobrota :yes:

Iness Iness

7. 2. 2013 13:54

pasovec:Děkuji:-8

pasovec pasovec

7. 2. 2013 13:52

Krásný recept ;-)posílám bodík a určitě vyzkouším :yes:

chocolate chocolate

2. 1. 2013 14:50

Kachnu sice nemusím, ale višňové zelí se mi moc líbí:yes:.Pěkný nápad.

Dana61

2. 1. 2013 12:10

na to se dá snad jen říci dobrou chuť:yes::-D ale i já dodržuji, že 1.1. se nemá jíst nic od peří, ale 2.1. to už neplatí:-p

suslajda suslajda

2. 1. 2013 06:29

:-p:-p:yes::yes:

jarka skrobakova

1. 1. 2013 20:09

rcp na zelí je moc zajímavý, kachnička krásně upečená:yes::yes::-p:-p:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

1. 1. 2013 20:06

malaprdylka: máš pravdu, dělala jsem ji letos, tak jak píšeš,končila jsem grilem, byla tak měkká, že jsem nevěřila:-K;-)

malaprdylka

1. 1. 2013 20:02

Iness:Ahoj, taky jsem nevěřila a fakt to funguje. Už hodně pamatuju / jsem postarší/ a pekla jsem kachničku - osolit, okmínovat, nepodlívat, přiklopit - dát troubu na 120 a péci 4 hodiny - bez otvírání - prvně jsem nevěřila a podívala se za cca. 2,5 hodiny a byla v pohodě kachnička - pak po 4 hodinách odklopíš a zapneš gril a nebo zvýšíš teplotu na cca. 190 a více a necháš ještě lépe a více ztmavnout kůrčičku - kachnička je vynikající. Skutenčně to vyzkoušej a nemusíš jí vůbec podlívat. Rozpadá se a je nádherně šťavnatá - dokonce jí tak peče už i moje dcera /23 letá/ a maminka /té je 72let/. Taky nevěřily a už jinak nepečou a dokonce jsem tak pekla i husičku. Je to ňamka. :yes:

Iness Iness

1. 1. 2013 19:38

Jenny:Já na tyhle pověry nevěřím...už dávno to není pravda:-).

Jenny

1. 1. 2013 19:30

Iness,uplně jsem polkla na prázdno:-p;-),ale dnes se nemá jíst peří,aby neuletělo štěstí:-O;-)

Iness Iness

1. 1. 2013 19:26

varilamyskakasicku:Jo jo, určitě je lepší ji péct déle na malou teplotu, aby nebyla tuhá:-). Ale to má určitě vyzkoušeno spousta kuchařek;-).

maris maris

1. 1. 2013 18:53

:-p moc zajímavé zelí, určitě vyzkouším:-):yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

1. 1. 2013 18:33

Vypadá do zajímavě, kachnu mám taky letos za s sebou, také jsem ji pekla pomalu 4,5 hodiny a byla výborná:-K:-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: višňové zelí kachní prsíčka se zelím křehká kachna po čínsku mražená kachna křehká a křupavá kachna kachna se zelím recept na kachnu pěti chutí kachna s červeným zelím recept na krehkou kachnu zelí s višněmi mrazená kachna recept červené zelí s višněmi kachna na višních co jist 1.1. krechka vonava kachna jak péci voňavou kachničku? povidlové červené zelí jak upéct křupavou kachničku recepty s visnemi v rumu marinovana kachna se zelím

Suroviny: kachna, sůl, kmín drcený, majoránka, bobkový list, koření hřebíček, víno červené, zelí sterilované červené, víno červené, cibule, cukr, sůl, višňový džem

TopRecepty.cz

Křehká kachna nadivoko s višňovým červeným zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GW1y