16 tipů na zpracování odřezků syrového i zbytků vařeného nebo pečeného masa
Odřezky z masa, okrájený tuk, zbylé pečené stehýnko nebo hovězí maso z polévky - to jsou pro někoho už nepotřebné potraviny a velmi často je vyhodí. Přitom právě ze zbytků masa mohou vzniknout další nápadité a chutné pokrmy.
Měli jsme při vaření velké oči a zbylo maso - nezáleží na tom, jestli jde o kuře, hovězí nebo vepřové maso, vařené, dušené nebo pečené, suché nebo se šťávou. Poradíme vám, jak kousky masa ještě zužitkovat, aby vzniklo plnohodnotné jídlo pro jednotlivce nebo pro celou rodinu.
Recepty ve výběru
- Rizoto z pečeného masa
- Pomazánka z masové konzervy
- Zelná polévka s kousky masa a rajčaty
- Francouzske brambory trochu jinak....vynikajici
- Bramborový salát s kuřecím masem
- Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku
- Čína "Sečuán"
- Haše z vařeného masa a brambor
- Vepřové škvarky jinak
- Plněné tortilla placky
- Čevapčiči ze tří druhů masa
- Těstoviny s pečeným masem a zeleninou
- Cuketová nádivka
- Burger s trhaným masem
- Slaný koláč s kuřecím masem
- Zapečená zelenina s kuřecím masem
1/16
1/16
Komentáře