Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 051 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,86 g |
Tuky | 22,06 g |
Vláknina | 1,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,33 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozehřejeme olej a zpěníme na něm uzenou papriku. Přidáme rajčatový protlak a necháme provařit.
Krok 2: Přidáme celé balení Expres Menu Hovězího masa ve vlastní šťávě, maso rozmačkáme na malé kousky a necháme prohřát.
Krok 3: Do směsi přilijeme vinný ocet a necháme zredukovat.
Krok 4: Housku rozkrojíme a naplníme zeleninou a trhaným masem dle chuti.
Zveřejněno 25. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burger s trhaným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oxmN
Moje poznámka
Burger s trhaným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oxmN
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 23 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 42 minutami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 45 minutami
Krenex
dragomirac před 2 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 2 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 2 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 3 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 3 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 4 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 4 hodinami
Suroviny:
olej rostlinný,
paprika sušená uzená,
protlak rajčatový,
hovězí maso ve vlastní šťávě,
ocet vinný,
houska,
okurka čerstvá
Komentáře (9)