Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 051 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,86 g |
Tuky | 22,06 g |
Vláknina | 1,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,33 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozehřejeme olej a zpěníme na něm uzenou papriku. Přidáme rajčatový protlak a necháme provařit.
Krok 2: Přidáme celé balení Expres Menu Hovězího masa ve vlastní šťávě, maso rozmačkáme na malé kousky a necháme prohřát.
Krok 3: Do směsi přilijeme vinný ocet a necháme zredukovat.
Krok 4: Housku rozkrojíme a naplníme zeleninou a trhaným masem dle chuti.
Zveřejněno 25. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burger s trhaným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oxmN
Moje poznámka
Burger s trhaným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oxmN
Nejnovější recepty
Grilování s uzenou paprikou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Broskvový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Nanuky broskvové
Přidáno před 3 hodinami
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 3 hodinami
Broskvová marmeláda II
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 1 hodinou
Cuketové karbanátky
pesmax před 1 hodinou
Stryky z Orlové
sonka.306 před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 2 hodinami
Borůvkové knedlíky
zackovam před 2 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 2 hodinami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 2 hodinami
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 3 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 3 hodinami
Suroviny:
olej rostlinný,
paprika sušená uzená,
protlak rajčatový,
hovězí maso ve vlastní šťávě,
ocet vinný,
houska,
okurka čerstvá
Komentáře (9)