Svatomartinské rohlíčky zachutnají každému. Jakou zvolit náplň, aby byly dokonalé a rychle se po nich zaprášilo?
Svatomartinské rohlíčky, rohlíky, rožky nebo podkovy - řeč je o drobném pečivu, které se připravuje na svátek svatého Martina jako pohoštění, chutný dárek a milá pozornost. Jak rohlíčkům dodat pomyslnou "třešničku", aby uchvátily všechny, kdo je ochutnají?
Ať už je připravujeme tradiční kynuté nebo zvolíme nekynutou variantu zjemněnou šlehačkou, je otázkou, jakou použijeme náplň, a zda svatomartinské rohlíčky budeme vůbec plnit. Lze je totiž udělat i bez náplně. Většina lidí by ale měla pocit, že jsou příliš suché, a ocení spíše rohlíčky plněné.
Tradiční ořechová náplň
Tradiční náplní do svatomartinských rohlíčků je náplň ořechová. V tomto období je už po sklizni vlašských ořechů a měly by být i dobře vysušené a připravené k uskladnění nebo ke zpracování.
Kulinářské tipy a triky Ukázat další tipy
Jiné oblíbené náplně
Přehled skvělých receptů na tradiční svatomartinský oběd, pečenou husu, knedlík a zelí, jsme připravili v našem dalším článku.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Mrkvové sušenky s ovesnými vločkami
Přidáno před 8 hodinami

Vepřová krkovice na slanině a pórku
Přidáno před 13 hodinami

Amur na grilu s dušenou kapustou
Přidáno před 18 hodinami

Domácí pudink s piškoty a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami

Roládky z tortill k pohoštění
Přidáno před 19 hodinami

Žampionová polévka low carb
Přidáno před 20 hodinami
Komentáře
Nejsou zde žádné komentáře.