uvařila 3. 11. 2010 17:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 11. 2010 17:20
maso vepřové, vejce, cukr, omáčka sojová, maggi, omáčka worcesterová, solamyl, vegeta, olej olivový, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, pórek, květák, kedlubna, zelí hlávkové, pepř, sůl
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Francouzské středověké hostiny: Na talířích z tvrdého chleba se podával pečený páv či zvěřina, zeleninou šlechta opovrhovala
Holka u plotny radí: Jak na nejlepší žemlovku? Zkuste to bez rohlíků a přidejte smetanu a rum!
Kaviár pro chudé: Slavná texaská specialita voní koriandrem a kaviár jen připomíná. Jak ji připravit?