uvařil 6. 5. 2020 16:03
Koleno připravené na sous vide a v sobotu spolu se žebírky šup do udírny
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 6. 5. 2020 16:03
Koleno připravené na sous vide a v sobotu spolu se žebírky šup do udírny
koleno vepřové, koření, paprika sušená sladká, pepř drcený, kečup pikantní, česnek, koření krkovička s česnekem, omáčka sojová, bobkový list, koření nové koření
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Legendární severské skořicové rolky: Upečte si je podle pravého švédského receptu!
Itálie na talíři: Aby lasagne chutnaly fantasticky, je důležité připravit perfektní boloňskou omáčku a správně zacházet s těstovinami
Lucie Bílá stěží zadržovala slzy po křtu cukráře Maršálka: Dojalo mě, co Josef udělal, je to krásné vyznání, řekla