uvařila 19. 9. 2021 15:39
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 9. 2021 15:39
rýže kulatozrnná, cibule šalotka, houby lišky, máslo, vývar drůbeží, sýr gran moravia, tymián čerstvý, sůl, pepř bílý mletý, nať cibulová
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Pečeme s Ivou: Podmáslové vdolečky mohou být lehký sladký oběd nebo zajímavý letní moučník. Záleží jen na vás
Dokonalou chuť pravého vídeňského řízku zajistí správné naklepání, hrubší strouhanka i krátké smažení
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá dokonalou žemlovku na plech. S tvarohem a rumem chutná božsky!