Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
5 nejlepších podzimních koláčů s jablky: Drobenkový, litý na plech nebo s pudinkovou náplní si zamilujete
Sýrové placičky potěší k svačině i k obědu. Zvládne je každý a díky pár detailům budou voňavé a plné chuti
Nejjednodušší dýňová polévka potěší zářivou barvou, vůní zázvoru a plnou chutí. Dobře zasytí a hotová je raz dva
Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Nejlahodnější domácí žemlovka voní po jablkách a je vláčná díky pudinku a jedné překvapivé surovině. Výsledek je luxusní
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Nejlepší jíška do guláše, aby byl hustý tak akorát, voní po oříškách a obě základní suroviny máte doma
Ořechovo-karamelové řezy spojují dvě báječné ingredience v úžasný výsledek. Vláčný korpus a voňavý krém si zamilujete!
Vynikající babiččina fazolačka parádně zahřeje. V bílé verzi se smetanou, česnekem a uzeným je příjemně pikantní
Jak dlouho vydrží vlašské ořechy? V ideálním prostředí až do příští sklizně a zařídíte ho i v paneláku
Hladká a voňavá jíška vylepší omáčky i polévky. S tímto postupem krok za krokem ji zvládne každý hned napoprvé
Jakou mouku zvolit na bramboráky? Aby byl výsledek nejlepší, poradíme, který druh vybrat a kolik mouky použít
Jablečný Sachr dort je lepší než originál. Díky ovoci je neskutečně vláčný a s marmeládou chutná božsky
Výborná celerová pomazánka s majonézou, uzeninou a okurkou: Skvěle chutná ke svačině, večeři i jako pohoštění