Pečeme s Kamilou: Hrníčkový perník na plech je neskutečně vláčný a s čokoládou a kokosem chutná skvěle
KVÍZ: Tradiční české polévky. Otestujte si, zda víte, kam patří majoránka, které použít houby a jak na jíšku
20 foto Hodnocení 86× Začátečníci někdy tápou, jaké vepřové maso mají koupit na řízky. Poradíme vám 18. 10. 2025
15 foto Hodnocení 5× Sladkovodní ryby skvěle zpestří jídelníček, to dobře věděly i naše babičky 16. 10. 2025
4 foto Hodnocení 71× Co jsou utopené řízky a jak je připravit? Vychutnejte si jejich šťavnatost 14. 10. 2025
12 foto Hodnocení Dýně jsou natolik variabilní, že z nich nemusí být jen polévka. Přesvědčte se 15. 10. 2025
6 foto Hodnocení 7× Kdoule jsou méně známý druh podzimního ovoce. Seznamte se s nimi 11. 10. 2025
11 foto Hodnocení 2× Havelské posvícení využívá sezónní suroviny. Mák, mouku, ryby, zeleninu a drůbež 7. 10. 2025
8 foto Hodnocení 49× Víte, jak udělat dokonalé holandské řízky? Poradíme nejen začátečníkům 7. 10. 2025
8 foto Hodnocení 12× Holubinky patří k nejbarevnějším houbám našich lesů. Poznáte ty jedlé druhy? 2. 10. 2025
5 foto Hodnocení 2× Oblíbené a chutné ryzce jsou výborné i zavařené v octovém nálevu 1. 10. 2025
Hodnocení 9× Klouzky jsou dobře rozeznatelné a chutné houby. V lese je uvidíte už zdaleka 1. 10. 2025
4 foto Hodnocení Nevíte, co s nasbíranými václavkami? Poradíme, na co se tyto houby nejvíce hodí 29. 9. 2025
5 foto Hodnocení 1× Znáte růžovku neboli masák? Je to vynikající houba, která se uplatní v kuchyni 27. 9. 2025
11 foto Hodnocení 6× Křemenáč je kvalitní houba našich lesů. V kuchyni má všestranné využití 28. 9. 2025
9 foto Hodnocení 8× Vysoce ceněná kopřivová semínka poměrně snadno nasbíráte sami. Dokud je ještě čas 25. 9. 2025