Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8MKo
Moje poznámka
Cibulačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8MKo
Nejnovější recepty
Domácí libečková sůl
Přidáno před 1 hodinou
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 5 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 5 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 6 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 15 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 1 hodinou
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 3 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 5 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 5 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 7 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 18 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 20 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 20 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 21 hodinami
Tématické fráze:
cibulačka,
cibulačka recept,
francouzská cibulačka,
domácí cibulačka,
recept cibulacka,
recept na cibulačku,
cibulacka s klobasou,
francouzka cibulačka,
recepty cibulačka,
dobra cibulacka,
cubulacka,
top recepty cibulačka,
cibulacka recepty,
cinulačka,
jak udelat cibulacku,
domácí cibulačka recept,
francouzská cibulačka recept,
francouská cibulačka,
cibulcka,
cibilacka
Suroviny:
cibule,
bujón zeleninový,
klobása,
sýr strouhaný,
chléb toustový,
máslo
Komentáře (12)
Posílám obrázky a bod.
Polévky jsou u nás opravdu grunt, hodně je vymýšlím i sbírám, tak ti dávám 1.bodíka