Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 194 kJ / 2 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,10 g |
Tuky | 12,38 g |
Vláknina | 15,38 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 373,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prskačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3l1p
Moje poznámka
Prskačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3l1p
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 12 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 13 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 12 minutami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 13 minutami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 16 minutami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 18 minutami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 19 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 22 minutami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 31 minutami
Krkovička po farářsku
Olympus před 1 hodinou
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 1 hodinou
Nejlepší litý perník
Noumik před 1 hodinou
Tématické fráze:
kuřecí prska,
krůtí maso na žampiónech,
kureci maso na zampionech,
jelitová polévka,
kureci maso na rajskem protlaku,
kuřecí prsko,
kuřeci prska recept,
kuřecí maso, rajský protlak,
facebook- majka šedivá,
majka šediva,
kureci maso na zampionech recepty,
kuřecí maso v rajském protlaku,
čínské maso,
kuřecí maso recepty rajský protlak,
krůtí prska recepty,
polévka jelitová,
prska na žampionech,
kureci prska pro deti,
prdelacka,
recept na kureci prska
Suroviny:
maso kuřecí,
olej,
cibule,
žampiony sterilované,
protlak rajčatový,
koření provensálské,
sůl,
smetana ke šlehání,
těstoviny
Komentáře (10)
Nedá se nic dělat,bude se vařit prskačka.Dávám bodík.