Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 746 kJ / 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,02 g |
Tuky | 69,58 g |
Vláknina | 22,22 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řecký guláš s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krMx
Moje poznámka
Řecký guláš s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krMx
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 4 minutami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 14 minutami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 39 minutami
Čočka na kyselo
nowaja před 55 minutami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 56 minutami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 2 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 2 hodinami
Červená řepa
radbastim před 3 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 4 hodinami
Tématické fráze:
řecký guláš z krůtího masa,
řecký guláš,
maso s olivami,
kureci recky gulas,
co je řecký guláš,
recky gulas s kureciho masa,
řecký hrnec,
řecký vepřový guláš,
řecky gulas z kuřeciho masa,
řecký kuřecí guláš,
kuřecí guláš s olivama,
řecký krůtí guláš,
rajské s olivami,
nejlepsi recky gulas,
recepty s olivamy,
recepty s olivami,
recept s olivami,
kuřecí guláš s olivami,
řecký kuřecí guláš,
nejlepší guláš
Suroviny:
prsa kuřecí,
krkovice vepřová,
maso uzené,
cibule,
víno červené,
olej olivový,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
bobkový list,
máslo,
česnek,
olivy zelené,
tvaroh slaný,
mouka hladká
Komentáře (10)