Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 72 kJ / 17 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,49 g |
Tuky | 0,08 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme propláchnutou rýži a hrášek, osolíme a zalijeme vodou. Bez míchání vaříme pod pokličkou na mírném ohni až do úplného vyváření vody.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rýže s hráškem RISI - BISI
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrW
Moje poznámka
Rýže s hráškem RISI - BISI
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrW
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 25 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 25 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 27 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 13 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
polevka risi-bisi,
risi-bisi,
rissi bissi,
polévka risi-bisi recept,
risi-bisi polévka,
polevka rissi bissi,
rizi bizi,
rissi-bissi,
polévka risibisi,
polévka rizi bizi,
příloha k rybě,
risibisi,
prilohy k rybe,
rizi bizi recept,
jak uvarit rizi,
rizi-bizi,
recept na ríži,
recept polévka risi-bisi,
hovezí polévka risi bisi,
rissi - bissi
Suroviny:
rýže,
hrášek,
cibule,
olej,
nať petrželová,
sůl,
voda
Komentáře (2)