Postup přípravy
Krok 1: Na pánvi rozehřejeme tuk (olej), nasypeme lžíci strouhanky, kterou rozhrneme, na ni vyklepneme vajíčko, jako kdybychom dělali volské oko. Osolíme, případně opepříme a opět zasypeme strouhankou.
Krok 2: Necháme pomalu smažit, pak opatrně otočíme a osmažíme z druhé strany. Podáváme s bramborami a libovolnou zeleninou.
Zveřejněno 23. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalované vejce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r204
Moje poznámka
Obalované vejce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r204
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 17 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 4 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
obalované vejce,
obalovaná vejce,
obalovaná vajicka,
obalování bez vejce,
obalované volské oko,
obžalované vajíčko ve strouhance,
vejce ve strouhance,
vejce ve strouhance,
obalovane vajíčka,
vejce ve strouhance,
smažené obalované vejce,
plněná vejce obalovaná,
obalování bez vajec,
obalované vajíčko,
obalovaná vařená vejce,
vejce obalovaná,
vejce obalovane,
obalovany vejce,
smazena obalovana vejce,
obalovana vejce ve strouhance
Suroviny:
vejce,
strouhanka,
tuk na smažení
Komentáře (15)