Smetanové kedlubny s uzeným masem a parmazánem
Jemné, smetanově krémové kedlubny s uzeným masem a parmezánem jsou skutečná delikatesa, kterou zvládnete do půl hodiny. Na závěr posypte nasekanou petrželkou a podávejte s vařenými bramborami.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 281 kJ / 1 740 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,06 g |
| Tuky | 116,99 g |
| Vláknina | 26,78 g |
| Cholesterol | 1,06 g |
| Sodík | 3,45 g |
| Sůl | 8,52 g |
| Sacharidy | 52,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanové kedlubny s uzeným masem a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1GM3
Moje poznámka
Smetanové kedlubny s uzeným masem a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1GM3
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 23 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 23 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 1 hodinou
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 2 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 4 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 5 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 7 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 7 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 8 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 8 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 8 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty z kedlubny gigant,
kedlubna gigant recepty,
kedluben gigant recepty,
kedlubna gigant,
kedlubny gigant,
kedlubny gigant recepty,
recepty gigant kedlubna,
zapečené kedlubny s masem,
gigant kedlubna recepty,
kedlubny,
recepty z gigantů,
kedluben giganty recepty,
recepty kedluben gigant,
kedluben gigant,
gigant kedluben recept,
gigant recept,
dušený kedlub,
kedluben gigant recept,
kedlubna gigant recept,
kedlub gigant
Suroviny:
kedlubna,
maso uzené,
smetana ke šlehání,
žloutek,
sýr parmazán strouhaný,
cibule,
česnek,
máslo,
sůl,
bujón bylinkový,
petrželka
Komentáře (24)
Na cibulce bych osmahla kostky masa dozlatova ze všech stran - minimálně pět minut a pak bych pokračovala podle původního, tzn. přidala kedlubny, nechala je pustit šťávu, podusila atd. Doufám, že se podaří a bude chutnat...
Díky a vyzkoušejte