Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salámová pizza

Hodnocení receptu je 4,6 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

LuciLuci

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Vyválíme si listové těsto, pomažeme kečupem, položíme salámy a na ně cherry rajčátka. Krok 2: Sypu strouhaným sýrem, ale výborný je i sýr strouhaný v sáčku (kde je více druhů sýra). Krok 3: Upečeme.

Zveřejněno 30. 6. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salámová pizza

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rmpw

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salámová pizza

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rmpw

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

my to děláme taky ale dáváme tam i pizzový koření :-O:-))

Luci,ďakujem,tak to je dobrý tip,ten plátkový sa určite rozpustí:-pTen rajčinový základ robím rovnako ako Romkla,s cesnakom,cukrom,soľou a korením a pridávam ešte bylinky,alebo nimi posypem vrch pizze:-*:-p

Delame doma, mame moc radi, taky davame salam (junior), na nej rada davam nakrajenou papriku (treba zelenou a cervenou i zlutou, at je to barevne, nebo muzem dat i leco - mame doma delane), na kolecka nakrajena rajcata a toto sypeme syrem (eidam, cedar se krasne rozpusti). Posilam bodika +6, je vyborna i druhy den studena treba k snidani. :-p :yes::-K

design je nádherný a propracovaný já však místo kečupu používám rajský protlak, do kterého namačkám asi 6 stroužků česneku(podle národnosti čínský/český), osolím a dám trochu cukru. na léto je to dobrý tip protože se dá jíst i studená dávám 1+;-)

Pro výrobu pizzy používám strouhané sýry kupované v Penny nebo plátkové sýry pro toasty kupované v Kauflandu v obou marketech mají různé druhy a směsi

Sypu tim strouhanym v sacku ale take se mi osvedcil takove ty tavene platky jak jsou balene po deseti kusech v balicku.:-K

Souhlasim s Ivankou, pizza je vazne krasna! :-K:yes:

:yes::yes:to je krása.Síce moc nemusím lístkové cesto,radšej kysnuté,ale vyzerá fakt dobre.Môžem sa opýtať,aký syr používaš?Píšeš,že strúhaný v sáčku,ale taký tu ja asi nekúpim:-8Máš ho krásne roztečený,to sa mne nikdy nepodarí,zostane tvrdý ako "škrupina" a neviem prečo:-(Preto dávam syr radšej naspodok pod salám:-8

Tématické fráze:
recept na salámovou pizzu, domácí salámová pizza, salamova pica, salámová piza, pizza z kupovaného těsta, pica salamova, kupované těsto na pizzu, pizza se salamem, salámová roláda, pizza salame, pica z listoveho těsta, domácí pizza salamová, pica v mikrovlnce, recept na pizzu salámovou, salam na pizzu, jak pripravit domaci picu salamovou, salámová pizza z listového těsta, pitsa salamova, pizza recept, piza z listoveho testa s paprikasem

Suroviny:
těsto listové, kečup sladký, šunka, poličan, paprikáš, slanina, sýr strouhaný, rajče cherry

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu