Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 124 kJ / 1 464 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 210,55 g |
| Tuky | 51,46 g |
| Vláknina | 5,52 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 612 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 36,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení kýta se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z757
Moje poznámka
Jelení kýta se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z757
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 15 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 18 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 4 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 5 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 9 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 10 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 11 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 11 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 11 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 12 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 13 hodinami
Tématické fráze:
kančí plátky švestkova omáčka,
kančí se švestkovou omáčkou,
jelení kýta na šípkové omáčce,
kanci na švestkové omacce,
jelení kýta,
kančí kýta na švestkové omáčce,
jelení kýta recepty,
jelení na šípkové omáčce,
divočina na švestkové omáčce,
divočina se švestkovou omáčkou,
výborný recept na jeleni kytu,
svestkova omacka od karoliny,
jelení kýta recept,
švestková omáčka k divočině,
jelen se šípkovou omáčkou,
dančí se švestkovou omáčkou,
kančí se svestkovou,
srnči na švestkové omačce,
jelen na šípkové omáčce,
srnci se svestkovou omackou
Suroviny:
kýta jelení,
povidla švestková,
citron,
olej,
koření na divočinu,
sůl,
vývar
Komentáře (8)