Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelení kýta se švestkovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

1. 7. 2010 13:03

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 124 kJ / 1 464 kcal
Bílkoviny210,55 g
Tuky51,46 g
Vláknina5,52 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 612 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy36,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vzniklo to čistě náhodou, když tatka donesl domů kýtu z jelena. Všude sem nacházela jen brusinkové, šípkové omáčky a tak vznikla tahle povidlová. Doufám, že vám bude chutnat :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ascot

23. 12. 2018 13:17

Vynikající, já jsem si to trochu upravil. Maso jsem naložil s rozdrceným divokým kořením, cognac (Remy Martin XO ;-) našel jsem ho ve starých zásobách), oliváč. Po zatažení masa, jsem sesklovatěl cibuli, podlil červeným vínem, podlil hov. vývarem a nakonec, jak píše Karol, povidla a citron. Slast, i manželka se olizovala :-D :-Q :yes:

Evca

10. 12. 2010 23:18

tak dnes to vyzkousim, ja zverinu nejim, ale manzel si porucil a tak se musim objetovat alespon jako kucharka.

olca spickova olca spickova

1. 7. 2010 15:26

Jůůůůůůva to vypadá mnamkově,já jelena ještě nikdy nejedla! Budu muset ulovit nějakého myslivce:-D,ukládám a až bude myslivec tak vyzkouším!;-)Bodík pro tebe,krásná fotečka!:yes:

Jája

1. 7. 2010 14:17

Jelen se někde chytí:-D, a tohle je fakt super jídlo :yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

1. 7. 2010 13:24

No proste Karol,já bych si dala hned,ale kde vzít v Praze jelena?:-O,musí to být opravdu výborné,ale chce to na to opravdu zvěřinu.Tak snad někdy se naskytne možnost toto vyzkoušet.:yes:+1:-K

LenaT LenaT

1. 7. 2010 13:10

delate mi tu chute:)

Ivana Ch

1. 7. 2010 13:05

:-p:-p:-p:-p:-)):-)):-KZnám to a je to boží.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kančí plátky švestkova omáčka kančí se švestkovou omáčkou jelení kýta na šípkové omáčce kanci na švestkové omacce jelení kýta kančí kýta na švestkové omáčce jelení kýta recepty jelení na šípkové omáčce divočina na švestkové omáčce divočina se švestkovou omáčkou výborný recept na jeleni kytu svestkova omacka od karoliny jelení kýta recept švestková omáčka k divočině jelen se šípkovou omáčkou dančí se švestkovou omáčkou kančí se svestkovou srnči na švestkové omačce jelen na šípkové omáčce srnci se svestkovou omackou

Suroviny: kýta jelení, povidla švestková, citron, olej, koření na divočinu, sůl, vývar

TopRecepty.cz

Jelení kýta se švestkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z757