Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 169 kJ / 518 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,79 g |
Tuky | 32,45 g |
Vláknina | 18,44 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 30,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kousky z uzeného kuřete dušené s čerstvým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GExK
Moje poznámka
Kousky z uzeného kuřete dušené s čerstvým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GExK
Nejnovější recepty
Líné koláče
Přidáno před 3 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 16 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Levandulový med (sirup)
Fitulka před 4 minutami
Segedínský guláš
Fitulka před 1 hodinou
Tvarohová náplň (nádivka)
hortenzie před 2 hodinami
Broskvová marmeláda z DP
vojfrancezska před 3 hodinami
Cuketová buchta
vojfrancezska před 3 hodinami
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 11 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 11 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 13 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 14 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 15 hodinami
Tématické fráze:
baby kure maso uzeniny,
uzene kuře špenát,
dusene zavitky se špenátem,
dušené kuře se špenátem,
kuřecí závitky,
kuřecí dušené na špenátu,
uzene maso s bramborem a čerstvym špenatem,
kureci kousky s cerstvym špenátem,
dušené se špenátem,
uzene kureci kousky,
fit recepty se špenátem,
jidla z uzeneho kurete
Suroviny:
kuře uzené,
cibule,
česnek,
špenát čerstvý,
mouka hladká,
smetana ke šlehání,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (6)