Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 481 kJ / 2 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 208,34 g |
Tuky | 109,99 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 9,20 g |
Sůl | 22,17 g |
Sacharidy | 168,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špecle alá šunkofleky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RP7z
Moje poznámka
Špecle alá šunkofleky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RP7z
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 9 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 21 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srdíčka na smetaně
brtna před 2 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 3 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 3 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 4 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 5 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 5 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 7 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 8 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 10 hodinami
Tématické fráze:
špecle,
špecle recept,
šunkofleky,
těstovinové špecle,
špecle s tvarohem,
jak dlouho vařit špecle,
jak vařit špecle,
špecle s tuňákem,
těstoviny špecle,
jak uvarit špecle,
dobre-specle.cz,
vaření špecle,
recepty se špeclemi,
sýrové špecle,
specle s brynzou,
příprava špeclí,
šunkofleky recept,
recepty špecle,
špercle,
vídeňské špecle
Suroviny:
špecle,
maso uzené,
cibule,
vejce,
smetana,
sýr tvrdý,
sůl,
pepř
Komentáře (10)
Sušené špecle se budou muset nejdřív uvařit než se dají zapéct. Jdu to zkusit opravit.
Jinak pěkný recept.