Jemné zapečené brambory
Vrstvy měkkých brambor, voňavého uzeného masa a lehce kyselého zelí vytvářejí dokonale vyváženou kombinaci chutí. Zapečené se smetanou do zlatova jsou ideálním pokrmem pro chladné dny – poctivé, domácí a s láskou připravené.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné zapečené brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Goq
Moje poznámka
Jemné zapečené brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Goq
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 56 minutami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 2 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 4 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 4 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 5 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 5 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 7 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 7 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 7 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory,
úprava brambor,
zapečené brambory s mlékem,
zapečenébrambory,
zapečené brambory recepty,
zapecena jidla,
zapečené brambory bez mléka,
úpravy brambor,
zapečené brambory recept,
zapečené branbory,
zapékané brambory s mlékem,
zapečená zelňačka,
recepty zapečené brambory,
brambory zapečene,
úpravy brambory,
brambory uprava,
branbory zapecene,
zapecene brambory v mlece,
recepty - uprava brambor,
nej recepty na zapečené brambory
Suroviny:
brambory,
maso uzené,
slanina,
cibule,
zelí kysané,
koření,
mléko,
máslo
Komentáře (8)
Dávám ti boďa za nápad+1