Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 638 kJ / 2 543 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,05 g |
Tuky | 38,68 g |
Vláknina | 39,35 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 8,22 g |
Sacharidy | 457,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično - žitný chléb II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOw9
Moje poznámka
Pšenično - žitný chléb II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOw9
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 11 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 18 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 31 minutami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 6 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 8 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 8 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 8 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 10 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 11 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 13 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 13 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 13 hodinami
Tématické fráze:
žitný chléb,
lanový chléb,
pšenično žitný chléb,
lanový chleba,
chléb lanový,
spaldovy chleb,
špaldový chleba,
žitný chléb albert,
výborný žitný chléb,
špaldový chléb domácí pekárna,
pšenično-žitný chléb se syrovátkou,
recept lanový chléb,
recepty zitny domaci chleb,
žitný domácí chléb,
psenicno zitny chleba,
žitný pohankový chléb,
domaci zitny chleb,
špaldovo žitný chléb,
výborný domácí chléb pekárna,
žitný chléb recept
Suroviny:
voda,
olej,
syrovátka sušená,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
semínka lněná,
mouka hladká,
mouka pohanková,
mouka žitná,
droždí
Komentáře (11)