Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 638 kJ / 2 543 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,05 g |
Tuky | 38,68 g |
Vláknina | 39,35 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 8,22 g |
Sacharidy | 457,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično - žitný chléb II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOw9
Moje poznámka
Pšenično - žitný chléb II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOw9
Nejnovější recepty
Nivová pomazánka s hruškou
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové knedlíky plněné masem z uzených žeber
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová plec s chorizem a fazolemi
Přidáno před 4 hodinami
Alsaský cibulový koláč podle Z. Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Hrstková polévka s majoránkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 54 minutami
Luxusně nadýchané marmeládové rolky z kynutého těsta
Suzy8 před 1 hodinou
Putimská vepřová pečeně
TerezaP před 2 hodinami
Švestkové řezy s tvarohem
Nadatode před 2 hodinami
Jablečný crumble
ErikaU před 2 hodinami
Kuřecí střapačky v bramborákovém těstě
Sahula před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Helusadolezusacz před 5 hodinami
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
Subovi před 6 hodinami
Masové kuličky po švédsku
Anetus před 7 hodinami
Tématické fráze:
žitný chléb,
lanový chléb,
pšenično žitný chléb,
lanový chleba,
chléb lanový,
spaldovy chleb,
špaldový chleba,
žitný chléb albert,
výborný žitný chléb,
špaldový chléb domácí pekárna,
pšenično-žitný chléb se syrovátkou,
recept lanový chléb,
recepty zitny domaci chleb,
žitný domácí chléb,
psenicno zitny chleba,
žitný pohankový chléb,
domaci zitny chleb,
špaldovo žitný chléb,
výborný domácí chléb pekárna,
žitný chléb recept
Suroviny:
voda,
olej,
syrovátka sušená,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
semínka lněná,
mouka hladká,
mouka pohanková,
mouka žitná,
droždí
Komentáře (11)