Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 554 kJ / 1 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,31 g |
Tuky | 42,24 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 7,69 g |
Sacharidy | 174,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wDq
Moje poznámka
Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wDq
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 23 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 24 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 26 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Tématické fráze:
sýrový chléb,
pečení chleba v pekárně,
nejlepší chleba z domácí pekárny,
pečení chleba v domácí pekárně recepty,
syrovy chleba,
nejlepší recepty na pečení chleba v domácí pekárně,
recepty na pečení chleba v domácí pekárně,
recept na chleba v domácí pekárně,
šumavský chléb z domácí pekárny,
recepty domácí pekárna,
směs na chleba do pekárny,
francouzký chléb,
nejlepší chléb z domácí pekárny,
sýrový chleb recept,
domácí chléb bez pekárny,
domácí chléb z pekárny,
francouský chleba,
recept na pečení chleba v domácí pekárně,
pečení chleba v domácí pekárně,
recept chleba
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
brambory,
mléko,
olej olivový,
sýr tvrdý,
vejce,
hořčice kremžská,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
rozmarýn
Komentáře (26)
Ještě mě napadlo, že tentokrát jsem to vejce s ostatními ingrediencemi šlehala elektrickým šlehačem. Možná i díky tomu to má pórovitější konzistenci... Jo a použila jsem jednu lžíci mléka a dvě lžíce bílého vína (měla jsem tokajské).
Tentokrát jsem dala brambory opravdu malé, z bylinek použila čerstvou bazalku, sušený tymián, oregáno, rozmarýn a špetku chilli. Přidala jsem i sušená rajčátka
Sýr Eidam 45%. Určitě jsem nepekla naposledy. Dík.