Polévka z růžičkové kapusty s klobásou

magdalenka Kuchař: magdalenka

Polévky 16 názorů

Suroviny

300 g růžičkové kapusty
2-3 ks brambor
1 nožička uzené klobásy
sůl
pepř
majoránka
česnek
libeček
2 lžíce oleje
2 lžíce hladké mouky
voda
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kapustičky očistíme z vrchných listov, umyjeme, väčšie prekrojíme. Dáme variť spoločne s očistenými a nakrájanými zemiakmi do slanej vody.

  2. Z oleja a múky si pripravíme zásmažku - na oleji speníme múku, miešame. Vypneme, rozšľaháme so studenou vodou, vlejeme do polievky, uvedieme do varu.

  3. Pridáme pokrájanú klobásu, korenie, pretlačený cesnak, libeček, ku koncu majoránku. Ochutnáme a dochutíme, dobre prevaríme, vypneme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Polévka z růžičkové kapusty s klobásou

Předchozí 1 2

Tématické fráze: polevka z ruzickove kapusty kapustová polévka z rúžičkové kapusty růžičková kapusta polévka polévka s růžičkovou kapustou polévka z růžičkové kapusty recept polévky recepty růžičková kapustová polévka polévka z ruzičkove z kapusty růžičková kapusta recepty kapusta s klobásou kapusta s klobásou recepty recept polévka z růžičkové kapusty ruzickova polevka recept růžičková kapusta růžičková kapusta recept růžičková kapusta recepty polévky růžičková kapusta-polévka kapustová polévka s klobásou recepty ruzickova kapusta polevka z kapusty