Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 138 kJ / 3 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,68 g |
Tuky | 140,48 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 228 mg |
Sodík | 3,33 g |
Sůl | 8,28 g |
Sacharidy | 384,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slané rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPWk
Moje poznámka
Slané rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPWk
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 30 minutami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 4 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 50 minutami
Vrstvený salát
Maruna365 před 55 minutami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 2 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 5 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 5 hodinami
Tématické fráze:
slany rohlik,
rohliky bez kvasnic,
co s tvrdými rohlíky,
slané pochutiny recepty,
slané rohlíčky,
recepty na slané pochutiny,
slané rohlíčky recept,
recept na slane rohlicky,
slaný rohlík recept,
peceme rohliky,
rohlík slaný,
recept na slaný rohlík,
slané muffiny z rohliku,
slaný rohlíčky,
slané rohlík,
slané pochutiny recept,
jak tvarovat rohliky,
top recepty na rohliky,
rohlíky recepty,
co s tvrdyma rohlikama
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
sůl,
kvasnice,
mléko,
olej,
žloutek,
sýr tvrdý
Komentáře (4)
Co se týká tvarování. Vyválet kruh, rozkrojit na trojúhelníky a nemusí být ohnuté. I tak je máš supéér!!