Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 864 kJ / 1 641 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,10 g |
| Tuky | 111,56 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 5,38 g |
| Sůl | 13,43 g |
| Sacharidy | 42,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Promícháme majolku a strouhaný sýr.
Krok 2: Nepatrně zředíme mlékem a přidáme strouhaný česnek, sůl, pepř a všechno dobře promícháme.
Zveřejněno 25. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vampíří strach
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mB
Moje poznámka
Vampíří strach
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mB
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 1 minutou
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pěna
Radka310 před 2 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 30 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Tématické fráze:
odpalované těsto na věnečky,
paprikové piré,
kakaova pomazanka recept,
věnečky z odpalovaného těsta recept,
věnečky z odpalovaného těsta,
brokolicová pomazánka,
dinove recept,
dinove recepty,
vampíří pomazánka,
pomazánky do odpalovaného těsta,
odpalované těsto s pomazánkou,
vampíří strach ze sýru pomazánka,
brokolicová pomazánka recept,
vampíří pomazánky,
strouhaná dýně nakládaná,
hříbkový Majolka®,
klasická česnekova pomazánka,
kaštanová pomazánka,
česneková pomazánka odpalované těsto,
repová pomazánka
Suroviny:
sýr nastrouhaný,
majolka,
česnek,
mléko,
sůl
Komentáře (5)