Postup přípravy
Krok 1: Mleté maso smícháme s kořením a vejcem, hmotu obalíme okolo uvařeného oloupaného vejce, vytvarujeme do tvaru ježečka a dáme péct.
Krok 2: Po upečení (cca 20 minut na 220°C) ozdobíme párátky s olivami, očka a čumáček nahradí kuličky pepře, jazýček z kousku rajčete.
Zveřejněno 13. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ježek s plným bříškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27LK
Moje poznámka
Ježek s plným bříškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27LK
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 17 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 20 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 23 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 9 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 10 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 11 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 12 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 13 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 14 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 15 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 16 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 16 hodinami
Tématické fráze:
co jí ježek,
slaný ježek,
slaný dort ježek,
mořský ježek recept,
ježci z mletého masa,
jezek z chleba,
mořský ježek recepty,
co jí ježci,
ježek z mletého masa,
nápady ježek,
ježek ze sekané,
jezek recept,
slané dorty ježek,
bodliny na slany dort,
kluci v akci recepty ježci,
recept mořský ježek,
ježek,
recept na ježky,
co ji jezek?,
ježci s plnymi bříšky
Suroviny:
maso mleté,
sůl,
pepř,
česnek,
vejce,
vejce
Komentáře (22)
super to ukládám a dětem udělám.
Bibi a mamkapavla, ano, máte pravdu, jsou to vlastně pštrosí vejce, jen veselejší