Postup přípravy
Krok 1: Na biftečky používáme pouze hlavy houby, které oloupeme, osolíme a opepříme. Vkládáme na rozpálený olej a z obou stran osmažíme. (Nesmí být vypražené, ale vláčné).
Krok 2: Podáváme s chlebem, rohlíkem, ale šly by i s brambory.
Jestliže hlavy obalíme v trojobalu, vyrovnají se řízky telecím.
Jestliže hlavy obalíme v trojobalu, vyrovnají se řízky telecím.
Zveřejněno 17. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Biftečky z růžovek - masáků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NYlz
Moje poznámka
Biftečky z růžovek - masáků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NYlz
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 16 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 17 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 21 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno 2. 11. 2025 06:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 9 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 11 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 11 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 12 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 12 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 13 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 13 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 13 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 13 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
úprava masáků,
recepty z muchomůrky růžovky,
úprava růžovek,
dršková polévka z hub,
dršťková polévka z bedel,
růžovka masák recepty,
příprava masáků,
jak upravit masaky,
masák recept,
recepty z masáků,
dršková polévka z bedel,
jak upravit ruzovky,
úprava růžovky,
ruzovky recept,
ruzovky recepty,
masák úprava,
dršková polévka z bedli,
masák recepty,
masák houba,
masák příprava
Suroviny:
houba růžovka,
sádlo,
sůl,
pepř
Komentáře (20)
Určitě se chuťově šidíme,ale tebe o bodík neošidím
Ale je to super chuťovčička... +
Yanulko. CHápu tě, Ale chce sebrat prvé o ktrých si myslíš že jsou ty pravé a poradit se s někým zkušeným. A v každěm městě je poradna. Věz stojí to za to obětovat čas na rozpoznání poprvé a pak už to jde samo.
isahu máš pravdu.
Václav