Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 397 kJ / 1 768 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,67 g |
| Tuky | 149,22 g |
| Vláknina | 12,46 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 317 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 22,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bůček 2x podélně rozřízneme tak, aby vznikly 2 kapsy. Ty rozevřeme, uvnitř osolíme a vložime do nich listy zelí a dušené žampiony. Kapsy pak párátky spojíme.
Krok 2: V tlakovém hrnci nasucho opečeme bůček, přidáme nakrájenou cibuli, sůl, česnek, na špičku nože kmínu, podlijeme vodou a dusíme asi 30-40 minut.
Krok 3: Měkké maso vyndáme, šťávu přecedíme do kastrolu, zaprášíme moukou, zamícháme, povaříme.
Krok 4: Bůček nakrájíme na plátky a vložíme do šťávy. Podáváme s vařenými bramborami posypanými sekanou petrželkou.
Zveřejněno 18. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřovy bůček plněný žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Ggj
Moje poznámka
Vepřovy bůček plněný žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Ggj
Nejnovější recepty
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 1 hodinou
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 2 hodinami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 18 hodinami
Fleky se zelím
Přidáno před 21 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 3 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 3 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 4 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 4 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 5 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 14 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 16 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 17 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
bůček na žampiónech,
plněný vepřový bůček od babici,
plneny bůček,
vepřovy bucek,
veprovy bucek na zampionech,
recepty plněný bůček,
plneny vepřovy buček babici,
plněný vepřový bůček,
marinovaný bůček-babica,
recept buček na žampionech,
buček plněný sekanou,
bůček se zampionama,
marinovaný bůček babicovy dobroty recept,
dušený bůček,
buček na maso na žampionech,
recept na vepřový buček,
vepřový bůček recepty,
babica recepty buček a zeli,
bůček špička,
veprove se zampionova nadivkou
Suroviny:
bůček,
zelí hlávkové,
žampióny,
cibule,
česnek,
sůl,
kmín celý,
voda,
mouka hladká,
petrželka
Komentáře (7)
Janka, ako myslíš viac rozpísať ? Inak sa to napísať nedá, urobíme 2 kapsy, nie jednu.
Nemohla som napísať skôr, po obede sme švihali na plaváreň
Přidala jsem podobný recept, tam je jedna kapsa v bůčku. Recept od ivako