Grilované žampiony plněné vepřovou panenkou

Dooga Kuchař: Dooga

Doba přípravy: 30minut 2 porce Vepřové maso 2 názory

Suroviny

4 ks žampionů (portobelo)
4 ks vepřové panenky cca 2 cm vysoké
4 plátky anglické slaniny
sůl
grilovací koření
olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Plátky panenky osolíme a okořeníme. Zabalíme do plátků anglické slaniny.

  2. Žampiony očistíme - neloupeme. Vyřízneme nohu. Grilovací koření rozmícháme v oleji a vytřeme touto směsí vnitřek i vnějšek žampionů.

  3. Dáme na gril. Žampiony cca 10 minut z každé strany. Maso podle toho, jak máme rádi propečené. Středně cca 5 minut z každé strany, propečené cca 10 minut z každé strany.

  4. Podáváme s grilovaným bramborem a zeleným salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 111 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Grilované žampiony plněné vepřovou panenkou

Tématické fráze: grilovane plnene zampiony vepřová panenka recept vepřová panenka recept na vepřovou panenku vepřová panenka recepty recepty s vepřovou panenkou plněné portobelo recepty grilovane portobelo plněné žampiony plněné žampiony grilované plněné portobelo grilovane veprove panenkz vepřová panenka s zampiony plněná vepřová panenka grilované žampiony na grilu plnena panenka jak naložit žampiony na gril grilované žampiony zampiony portobelo priprava bramborák plněný vepřovou panenkou