Plněný chleba
Plněný chleba který spojuje křupavou kůrku čerstvého pečiva s chutnou a bohatou náplní. Chleba k večeři je jednoduchý a lahodný způsob jak zakončit den. Můžete si dopřát chléb s máslem, anebo tento kreativní nápad plný bohaté masové směsi a čerstvé zeleniny.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k77J
Moje poznámka
Plněný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k77J
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 19 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 20 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 20 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 20 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamel
Kristynanelly před 55 minutami
Borůvkový táč
PavelR před 1 hodinou
Meruňkový koláč
Majkas před 1 hodinou
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 2 hodinami
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 2 hodinami
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 2 hodinami
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
iFanoush před 3 hodinami
Tématické fráze:
plněný chleba,
plněný chléb,
plněný chleba recept,
plněný bochník chleba,
recept na plneny chleb,
ozdobený chleba,
plněný chléb recept,
masová směs v chlebu,
vydlabaný chléb,
recept plněný chleba,
maso v chlebu,
ozdobený chléb,
vydlabaný chleba,
omáčka v chlebu,
nejhorší recepty,
recept plněný chléb,
chléb plněný,
recept na plněný chleba,
plněnej chleba,
plněný chleba, recepty
Suroviny:
kýta vepřová,
žampióny,
koření na rožnění,
omáčka sojová,
olej,
cibule,
pórek,
chléb,
salát ledový,
rajče,
okurka salátová
Komentáře (14)
Doma tento způsob moc nepraktikuju, u nás by to bylo neekonomické (chleba vždy zbýval), ale je to moc dobré. Třeba taková fazolková smetanová omáčka...
Já tu mám např. http://www.toprecepty.cz/recept/7956-houbova-cina-... a žádné komentáře o zbytečnosti dalamánku tam nemám. Také jsem vařila podle zdejšího receptu http://www.toprecepty.cz/recept/1805-kajuv-gyros/ a taky žádné negativní ohlasy. Je pravda, že jsem to vždy viděla nebo dělala tak, aby měl každý svůj malý chlebík na talíři. Dát to do velkého chleba musí být nepraktické při servírování a konzumaci.